Main Page Sitemap

Korting ns januari 2019


korting ns januari 2019

om een dagretour kiosk voucher te kopen, waarmee u een hele dag onbeperkt kunt reizen vanaf 09:00 uur en een warm drankje appelflap of boterkoek kunt afhalen. Daarnaast ontvangt u een Voucher voor een kopje koffie/thee een Italiaanse lekkernij bij Doppio Espresso. Geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia in de reisperiode van 22 januari t/m 25 februari 2018. Voor 18 reist u naar én van de zeven bestemmingen met de trein. Lees meer: Met de trein naar Madurodam T/m bestelt u voor 24 een NS dagretour Utrecht entree Spoorwegmuseum. Kids Vrij blijft gratis. Wilt u hier bij zijn? Dan reist u per trein naar Centraal station Amsterdam en kunt u eventueel overstappen op tramvervoer. Aanbiedingen zijn verkrijgbaar van 10 t/m 20 euro, waarmee een dagje weg per trein weer aantrekkelijk wordt.

U heeft deze aanbieding er al binnen enkele ritten uit en bespaart enorm op de reiskosten. Profiteer van 8 verschillende aanbiedingen te bestellen t/m 04 maart en te gebruiken t/m Bestellen kan via: /Treinpakkers, superdal Dagkaart (februari 2018 doordeweeks een dag goedkoop met de trein?

Raamfolie online kortingscode
Epplejeck kortingscodes

Herfst: 1 september t/m Treinkaartjes bij Kruidvat, in juni 2018 bestelt u weer goedkope treinkaartjes bij Kruidvat. Zo bestelt u al een combiticket entree Trein dagretour voor 26 en is uw treinuitje helemaal compleet. Dal dagkaart van Blokker Bij de Blokker was het mogelijk om een dagkaart te kopen die van maandag tot en met vrijdag voor 06:30 uur, tussen 09:00 t/m 16:00 uur en na 18:30 uur te gebruiken was. Te gebruiken t/m in treinen van alle Nederlandse vervoerders. De belangrijkste wijzigingen, enkele reizen en dagretours tweedeklas met de OV-chipkaart, de NS-Business Card, eenmalige chipkaart of e-ticket gaan met gemiddeld 1,8 omhoog. Zo informeren wij onze volgers al ruim 3 jaar van de laatste OV aanbiedingen, kortingsacties en mogelijkheden voor goedkope treinkaartjes. Zo bestelt u weer een goedkope NS Dagretour in combinatie met koffie/thee en een Italiaanse lekkernij.


Sitemap