Main Page Sitemap

Ov chipkaart korting daluren


ov chipkaart korting daluren

me voorgenomen om eens wat minder te gaan klagen over het niet werkende OV Chipkaart gebeuren. Bij de uitvoering van onze dienstverlening is ons privacy statement van toepassing. Je kunt het Dalkorting-product hier meteen online bestellen. Product is niet geldig in combinatie met sauna kortingen belgie een studentenreisproduct en werkt niet in combinatie met andere kortingsproducten.

Daarna krijg je een e-mail met informatie over wanneer het abonnement bij een oplaadpunt bij jou in de buurt op de OV-chipkaart gezet kan worden. Maar helaas is dat onmogelijk. Kortingscode, dal Voordeel zonder OV-Fiets (29 euro 1e jaar, daarna 50 euro 1544A, kortingscode, dal Voordeel, mET OV-Fiets (35 korting entree mauritshuis euro 1e jaar, daarna 60 euro 1543A 40 korting tijdens de daluren, met het Dal Voordeel-abonnement krijg je 40 korting op treinreizen tijdens de daluren. Voor dat tarief kun je ook voor je medereiziger een OV-Fiets huren. Voorwaarden, op Altijd Korting zijn de productvoorwaarden van toepassing.

De daluren zijn op werkdagen van.00 -.30 uur, van.00 -.00 uur en van.30 -.00 uur en in de weekenden en op feestdagen de gehele dag.
Het moment dat u incheckt, bepaalt de korting die wordt berekend voor de hele reis.
Reis met 40 korting in de daluren!


Sitemap