Main Page Sitemap

Korting beekse bergen safari


korting beekse bergen safari

3 november 2019) met uitzondering van : p kaarten julianatoren met korting -Pasen /p -Paasmaandag. Maak dan een duikvlucht in de 40 meter hoge Free Fall en ga over de kop in de Enterprise. In het zeeleeuwentheater ga je samen met de kapitein en zijn zeeleeuwmatrozen op zoek naar de piratenschat! SnavelRijk is de grootste doorloop volière van Nederland, waar je kan ronddwalen tussen verschillende vogels in het enorme verblijf van drieduizend vierkante meter. En alsof dat nog niet genoeg is, trakteren we je bovendien op een wervelende show om 'U' tegen te zeggen. Nog tem 02/06/19 kan je bij seafront een echte Russische duikboot bezoeken, uniek in Belgi! De hele beestenbende doet met je mee. p p Voor meer info: http a href /a /p Efteling De u korting /u die van toepassing is, is u afhankelijk van de periode waarin u het park wenst te bezoeken en van de geldende kassaprijs op het ogenblik van het van Plopsa. p p Waar wacht je nog op om naar Walibi te vertoon van je geldige Plopsa-jaarabonnement 1 meter krijg je nbsp; strong 40 de geafficheerde kassaprijs.

Op, safari, oog in oog met wilde dierenkorting beekse bergen safari

Beekse Bergen in Brabant. Samen er cht even tussenuit. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Tip: maak je avontuur compleet en slaap letterlijk tussen de wilde dieren in het splinternieuwe.

Jezelf vervelen in Speelland Beekse Bergen? De dolfijnen brengen adembenemende sprongen in een prachtig decor. Je ontdekt er via meer dan 350 interactieve opstellingen, shows, demos en workshops in het Lab en het Atelier hoe wetenschap en technologie deel uitmaken van ons leven. Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? Na een wandeling dr de Noordzee wandel je over de zeebodem van de Atlantische Oceaan. Br Het vertrek van de duikboot wordt gecompenseerd met een gloednieuwe expo lt;operatie noorzee 1944-45 gt; (open vanaf 08/06/19 check onze website voor een actuele stand van bezoek: circa 2h /p h3 class"p3" Op vertoon van uw geldig Plopsa-jaarabonnement (1 meter) krijgt u 40 korting.

Korting kinepolis, Kortingsvoucher vliegtickets nl,


Sitemap