Main Page Sitemap

Rondvaart groningen korting


rondvaart groningen korting

uit 1731 aan de Turfsingel is de Prinsentuin een pareltje in het centrum van Groningen. Is een handig platform met uittips en aanbiedingen om er voordelig op uit te gaan. Het lange en smalle stadspark is hier dan ook uitermate geschikt voor aangezien diverse optredens zo goed verspreid. Vismarkt, de naam zegt het al, voor liefhebbers van vis is de Vismarkt in Groningen de locatie bij uitstek. De leukste bezienswaardigheden in Groningen op een rijtje. Voor een stel van 2 personen is dit, inclusief boekingskosten 65! Bestel je NapPas op met 10 korting en profiteer daarna direct van leuke kortingen op meer dan 250 uitjes!

Ook die van Oberhausen is op 20 kilometer afstand te vinden. Wat u zoal kunt verwachten? Met name de straat Hoge der A met historische huizen en grote oude boten.

rondvaart groningen korting

Blijdorp kortingskaart, Ziengs kortingscode juli 2019, Headspace app korting, Maileg korting,

Onderstaand is een overzicht wat er aan evenementen en activiteiten in Groningen en omgeving te doen is de komende tijd. Universiteitsmuseum Het Universiteitsmuseum in Groningen neemt u aanbieding sauna de heuvelrug veenendaal mee in de geschiedenis van de wetenschappen met diverse instrumenten, foto's en diverse objecten die in de loop van de tijd aan het museum geschonken zijn. Leuke uitjes dichtbij Groningen De omgeving van Groningen is zeer natuurrijk en biedt gelegenheid voor uitjes met het hele gezin. Het hotel ligt vlakbij het treinstation van Gelsenkirchen. Er is voor ieder wat wils: evenementen, uitgaan, actief bezig zijn, ontspannen, bezichtigen of bijvoorbeeld een attractiepark bezoeken. Noordelijk Scheepvaartmuseum verder lezen.


Sitemap