Main Page Sitemap

Altijd korting connexxion


altijd korting connexxion

Amsterdam. Tegen een kleine vergoeding van 13,50 per jaar mag je van deze regeling gebruik maken. Met het Dal Vrij 65 reis je met de bussen van Connexxion in Zeeland, Hoeksche Waard/Goeree Overflakkee en Noord-Holland en met alle bussen van Breng. Deze korting gaat in vanaf de dag dat je 65 bent geworden. HTM: Haagse Ooievaarspashouder 65, ben je ouder dan 65 jaar en heb je de Haagse Ooievaarspas? Je krijgt daarna een e-mail met informatie over wanneer je het abonnement bij een oplaadpunt in de buurt op de OV-chipkaart kunt zetten. Voorwaarden spelregels, op Altijd Korting zijn de productvoorwaarden van toepassing. .

Voor scholieren geldt zelfs een korting van 40! Check de kosten van ieder OV-chipkaart abonnement. Altijd met korting reizen tijdens de spits- en daluren in Oost-Nedewrland.

Ouderen die voor gratis OV in aanmerking komen, kunnen dit aanvragen via de website van de gemeente. Daarmee kunt u vrij reizen op alle RET-lijnen voor bus, tram en metro, behalve op Metrolijn E vanaf Berkel Westpolder tot Den Haag Centraal en de BOB-bus. Dal korting bij sushipoint Voordeel, met een Dal Voordeel abonnement reis je met 40 korting in de trein bij alle treinvervoerders tijdens de daluren en in het weekend. Zo reis je altijd gratis met de trams van HTM en de bussen van HTMbuzz. Daarnaast heeft Syntus af en toe nog andere interessante acties. Iedereen van 65 of ouder krijgt tot meer dan 50 korting op de prijs van Dal Vrij. Altijd Korting is interessant voor iedereen die meerdere dagen per week reist over langere afstanden. Je kunt met dit kaartje ook gewoon overstappen én je krijgt een zitplaatsgarantie. Je kunt altijd reizen in alle bussen (met uitzondering van Niteliners trams en metros in Nederland. Bij de uitvoering van onze dienstverlening is ons privacy statement van toepassing. 20 korting voor iedereen.


Sitemap