Main Page Sitemap

Tennisdirect korting knltb


tennisdirect korting knltb

jouw rating lager. Erik Poel, algemeen directeur van de knltb, voorziet eveneens grote mogelijkheden: Door de samenwerking met TennisDirect bieden we ons productaanbod breder aan en kunnen we tennissend Nederland beter informeren over de aanschaf van producten. De korting kan ten gelde worden gemaakt door bij de aankoop de actiecode knltb10 in te voeren. Bestellen bij TennisDirect is heel eenvoudig. De knltb heeft juist voor. Als je vragen of opmerkingen hebt, dan ben ik bereikbaar via.

Vanaf half maart gaan we met behulp van onze nieuwe kassa over op pin-only betalingen. Meer producten voor verenigingen, de materialen voor Tenniskids zijn slechts een voorbeeld. Hiermee heeft de knltb een partner die niet alleen tennissers, maar ook verenigingen, coaches en trainers vrijwel alle denkbare tennisproducten kan bieden. Kortingen en leuke acties bij TennisDirect. Je kan vanaf dat moment alleen nog maar pinnen. De tennisbond is verantwoordelijk voor landelijke en districtscompetities, toernooien, voor de opleiding van tennisleraren en scheidsrechters. Zo heeft TennisDirect een Trainerplus programma, waar alle trainers gebruik kunnen maken van extra korting op het gehele assortiment bij TennisDirect. Vanaf nu nemen we de nieuwe kassa in gebruik, maar voor de bezoekers verandert er nog niks.

Ten slotte begeleidt de knltb jeugdig talent op weg naar de top en organiseert topevenementen als de Davis Cup en alle nationale kampioenschappen. Waer waters korting, tjox korting, tennis T19:40:5200:00, bezetting EN gebruik banen, bij het afhangen van vrij spelen wordt er vaak gekozen kortingscode parool voor de dichtstbijzijnde tennisbanen, te weten baan. Persoonlijke aandacht, tennisDirect heeft naast de webshop ook een afhaalpunt bij het hoofdkantoor in Sassenheim. Sinds gaat TennisDirect door het leven pink or blue 10 korting als Official Supplier van de nationale bond. Voor TennisDirect zorgt de samenwerking met de knltb voor nog meer vertrouwen bij de consumenten en draagt het tevens bij aan een nog grotere naamsbekendheid van TennisDirect onder de tennissers in Nederland. Profiteer als knltb-lid van interessante aanbiedingen en unieke knltb producten! Over ons, belangrijk om te weten, vouchercode. Als je lid wordt van een bij de knltb aangesloten tennisvereniging, word je daarmee ook lid van de knltb. Over de knltb, de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (knltb) is het overkoepelend orgaan van de tennissport en de tennisverenigingen in Nederland. De komende tijd geven we trainingen om jou met de nieuwe kassa te leren werken. Na drie jaar krijg je de dagwaarde terug.

Schiphol p6 valet parking korting, I completer kortingsbon i-completera, T mobile korting vaste klant,


Sitemap