Main Page Sitemap

Friends and family vodafone nl


friends and family vodafone nl

bericht om je Together groep te activeren. Dan krijg je van ons iedere maand non-stop gratis extras: Dubbele data, een extra TV-pakket en het Veilig Online pakket. Nog zo'n leuke extra waardoor je altijd voordeliger uit bent. Een Red Together groep kan uit maximaal 5 groepsleden bestaan. 25 stap je over naar Vodafone via Friends Family? Het maakt eigenlijk niet uit met wie jij straks een groep vormt, maar alle groepsleden staan straks wel op het contract van de beheerder. Zij helpen je met het omzetten van de contracten naar een Red Together en Red Together Extra. Pauzeer het dataverbruik van een groepslid als het even minder mag. Vraag hier een unieke actiecode aan voor jouw familielid of vriend.

Jouw (zakelijke) e-mailadres* rst email *Deze velden zijn verplicht title message, dit zijn de Friends   Family voordelen. Je actiecode is aangevraagd! Sluit je een abonnement af via Friends   Family dan blijft je korting namelijk doorlopen totdat je gaat verlengen met een van onze nieuwe deals. Daar hoort straks ook én overzichtelijke rekening bij voor alle abonnementen.

friends and family vodafone nl

Kortingscode we are friends trailer espaol latino

Het ideale abonnement voor de moderne familie. 5 vrienden of familieleden aan. We raden je aan om daarna contact op te nemen met de klantenservice. In de My Vodafone App en in My Vodafone stel je alles in voor jouw Red Together groep. Kinderen die het huis uit zijn of ergens anders staan ingeschreven, ooms, tantes of opas en omas kunnen ook gewoon bij Red Together komen. Dat betekent niet dat je allemaal op hetzelfde adres hoeft te wonen. Beheer alles zelf gemakkelijk vanuit de MyVodafone app. Zo meldt u uw bedrijf aan. Combineer Vodafone met Ziggo en krijg. Daarnaast krijg je 5 korting per maand op een nieuw Red abonnement. Wij hebben allebei een ander contract bij Vodafone, hoe werkt overstappen naar Red Together dan? Binnen 2 werkdagen ontvangt u bericht nadat de domeinnamen zijn aangemeld.

Za 08:00 - 18:00 uur, moet iedereen die in een groep zit familie zijn? Met Red Together kan elk lid van de groep bovendien onbeperkt bellen en SMS'en en ontvang je én rekening voor de hele groep. Ontvang notificaties wanneer iemand zijn datategoed heeft verbruikt. Dan kun je de actiecode invullen op het formulier als je je bestelling gaat afronden).


Sitemap