Main Page Sitemap

Ns 20 of 40 procent korting


ns 20 of 40 procent korting

iDeal? . Voordeel voor 60-plussers, bent u 60 jaar of ouder? U betaalt de abonnementskosten voor het eerste jaar aan het einde van uw bestelling. . Reizigers kunnen een tweede ov-chipkaart kopen voor 7,50 euro en daarmee het eerste deel van de reis voltooien. Heeft uw kind nog geen OV-chipkaart?

Wanneer reist u met korting?
Altijd Voordeel Abonnementen

Dat kan altijd, ook binnen het eerste jaar. Maandelijks aanpassen of uitzetten, bekijk abonnementen. Volgens de NS ondervindt slechts een klein deel van de reizigers nadeel, maar Rikus Spithorst van Beter OV zegt tegen de Volkskrant dat de NS geen idee geeft of er nu veel meer reizigers geholpen zijn. Voor maar 2 per maand! Na het eerste jaar worden de abonnementskosten jaarlijks van uw rekening afgeschreven, via automatische incasso. Met Keuzedagen reist u 7 keer per jaar een dag lang onbeperkt met de trein in heel Nederland. Bij een jaarabonnement worden de overige abonnementskosten elke maand automatisch afgeschreven. .

Dal Voordeel Abonnementen Kaartjes met 40 korting kopen bij het NS kaartautomaat Vraag over 40 korting met kortingskaart in avondspits NS Community


Sitemap