Main Page Sitemap

Maandabonnement ns 40 korting


maandabonnement ns 40 korting

kunnen reizen met een abonnement heb je in de gta 5 steam korting meeste gevallen een persoonlijke OV-chipkaart nodig. U reist ook onbeperkt op Nederlandse trajecten van Intercity Berlijn en ICE International. Ga naar de content, logo Arriva a DB company, menu. Google maps Wij slaan uw voorkeuren (bijv. De abonnementen zijn te koop in de webwinkel van de vervoerder die in die regio rijdt, bijvoorbeeld GVB, Connexxion of Arriva.maandabonnement ns 40 korting

NS Traject Vrij Maand. Met NS Traject Vrij reist u onbeperkt op 1 traject, elke dag, de hele dag. Op alle andere trajecten krijgt u 40 korting buiten de spits, in het weekend en op feestdagen. Een OV-chipkaartabonnement kun je op je OV-chipkaart zetten om bijvoorbeeld een vaste korting te krijgen op reizen binnen een regio.

Heeft u de mogelijkheid vaker buiten de spits te reizen? Reis je nu met een Sterabonnement of Dal Voordeel Limburg van Veolia of een Traject Vrij abonnement op een traject van Veolia? Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, toestemming voor het gebruik van cookies. In een eigen gekozen gebied, sterabonnement op zichtkaart voor reizigers met functiebeperking. Net Maandabonnement, eén maand voor een vast bedrag onbeperkt reizen met bus, tram of metro in heel Nederland. Neem dan contact op met de RET.

Maandabonnement ns 40 korting
maandabonnement ns 40 korting


Sitemap