Main Page Sitemap

Kaartjes rijksmuseum korting ing


kaartjes rijksmuseum korting ing

tijdens een van de strenge winters in de 17e eeuw. Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 5 korting op je Stedelijk Museum kaartjes. En ook in de tuin staan nog heel veel prachtige kunstwerken. Speciaal voor het wereldberoemde schilderij de Nachtwacht is er een aparte zaal waar het best voor zijn recht komt. Door je bijvoorbeeld aan te melden voor de nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte. Nieuws gerelateerd aan Rijksmuseum, geplaats op donderdag Op het online platform van e-Kortingscode vind je dagelijks de laatste kortingscodes en acties van populaire maar kleine bijzondere webwinkels.

kaartjes rijksmuseum korting ing

Daarnaast krijg je met de audiogids sikkens verf met korting meer informatie over het schilderij en de oorsprong ervan. Prachtige schilderijen van Rembrandt, Vermeer, Steen en Hals, die zelfs als je niet zoveel met schilderkunst hebt heel indrukwekkend zijn. Voor maar 35 heb je bij Tiqets een ticket voor de bus en een toegangskaartje voor het Rijksmuseum! Toch komen veel mensen vooral voor de eregalerij en de Nachtwachtzaal. Dat stuk is er lang geleden af gehaald omdat het schilderij anders niet in het stadhuis van Amsterdam paste. Vergeet niet om een plattegrond mee te pakken, want het Rijksmuseum is werkelijk enorm!kaartjes rijksmuseum korting ing

Doe gratis mee en maak kans op Rijksmuseum kaartjes en een HUE lampenpakket.w.v. Rijksmuseum kortingscode 5 Je kunt meestal eenvoudig 5 korting pakken op je Rijksmuseum tickets dankzij een kortingscode op deze pagina. Je vult tijdens het online bestellen van de kaartjes de kortingscode in en je ziet meteen hoeveel je bespaart. Korting Rijksmuseum Je krijgt. Rijksmuseum korting is te regelen, soms zelfs makkelijker dan je denkt!


Sitemap