Main Page Sitemap

Ns jaartrajectkaart korting


ns jaartrajectkaart korting

traject). NS benadrukt dat reizigers die hun kaart vergeten nog steeds bij de NS-klantenservice kunnen aankloppen. Zodra u in- of uitcheckt buiten het traject dat aan uw abonnement is gekoppeld, berekenen we automatisch of u goedkoper was uitgeweest bij een reis over het vaste traject. De maximumprijs bij reizen met een andere vervoerder of een combinatie van vervoerders is soms zelfs hoger dan die van Altijd Vrij afkoop pensioen eigen beheer loonheffingennummer Jaar. Reizigers krijgen bovendien met het nieuwe abonnement buiten hun traject geen 40 korting meer tijdens de avondspits. . Dit kan via de NS-kaartautomaat en balie; het is vanaf dat moment 24 uur geldig. 7, als de werkgever gebruik buiten het traject verbiedt moet de werknemer bij een reis deels binnen en deels buiten het traject, als hij gratis wil reizen binnen het traject, tussentijds in- of uitchecken, en in voorkomende gevallen speciaal hiervoor uitstappen.

Een Grensabonnement wordt geladen op een persoonlijke OV-chipkaart. Volgens NS kunnen reizigers gewoon geld blijven terug vragen, omdat het bedrijf nu uit coulance geld terug geeft. De opvolger Dal Voordeel heeft niet een dergelijke regeling.

Traject Vrij Abonnementen
Traject Vrij Zakelijke abonnementen

Die informatie is onjuist, e-tickets bestaan nog steeds voor mensen met een trajectabonnement. Jaarabonnement Het jaar abonnement is een doorlopend abonnement. Echter staar er onder dit zelfde schema: Bestaan er nog e-tickets met korting? Maandabonnement Het maandabonnement loopt na 1 maand automatisch. Aangenomen dat dit inderdaad zo is kunnen de prijzen voor een bepaald aantal tariefeenheden uitsluitend worden vastgesteld door een traject van het gegeven aantal tariefeenheden te zoeken. En als je vooraf een kaartje koopt omdat je het abonnement ben vergeten? Voordelen van het laatste zijn niet alleen het langere traject en de lagere kosten, maar ook de mogelijkheid buiten het vaste traject met korting te reizen in de andere klasse dan die van het abonnement. 5, buiten het vaste traject geeft Traject Vrij (ook de maandversie) recht op reizen met 40 korting in de nieuwe daluren. Hierdoor loop ik de 2 gratis maanden mis 348,20.


Sitemap