Main Page Sitemap

Coolblue kortingscode nieuwsbrief


coolblue kortingscode nieuwsbrief

contactformulier op de klantenservice website. Retourneren en ruilen, als je toch niet tevreden bent over een product, kan je dat binnen 14 dagen melden met het aanmeldformulier. Als je klikt op de aanbieding die jou interessant lijkt, dan kom je op de pagina met de diverse artikelen. Coolblue streeft er naar om de terugbetaling binnen 3 dagen na ontvangst van de retourzending te realiseren. Het shoppen via de webwinkel van Coolblue is helder en eenvoudig. Indien het product duidelijke sporen van gebruik toont of andere verwijtbare schade heeft, wordt slechts een deel van de aankoopprijs vergoed. Daarnaast wordt het verzendadres automatisch opgeslagen, zodat je niet elke keer opnieuw je gegevens hoeft in te voeren.

Via "Mijn retouren" kun je zien wanneer het pakket in het magazijn is aangekomen en wat Coolblue voor je gaat doen. In je winkelwagentje krijg je de kassakoopjes van dat moment te zien. Deze verzendmethode is gratis.

Karwei kortingscode gratis verzenden
Digimaxx kortingscode
Knip en go shop kortingscode

Daarnaast heeft deze webshop regelmatig extra korting, waardoor het winkelen nog voordeliger wordt. Betaling met een cadeaubon van het bedrijf is ook eenvoudig. Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Coolblue? Een antwoord laat dan maximaal 30 minuten op zich wachten. Wil je de bestelling liever zelf ophalen? De Facebook-pagina staat hoog aangeschreven bij de online retailers. Het aanbod van Coolblue, zoals Coolblue zelf aangeeft, vind je in deze winkel 'alles voor een glimlach'. Actievoorwaarden: De kortingen hierboven zijn van toepassing op nieuwe lidmaatschappen van Squla, voor het eerste jaar. Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Een van de dingen die Coolblue interessant voor de klanten maakt, is de veelzijdigheid van het aanbod. Er zijn diverse verzendopties waar je uit kunt kiezen bij Coolblue. Coolblue beschikt niet over een app, maar de mobiele site is zeer overzichtelijk en handzaam.


Sitemap