Main Page Sitemap

Goedkoop parkeren zaventem p4


goedkoop parkeren zaventem p4

272 en 471) of het metrostation Roodebeek in Brussel (lijnen 359 en 659). Het shuttle parkeren betekent niets anders dan dat u vooraf naar het adres van de parking rijdt, waarna u de weg voortzet naar het vliegveld middels een shuttle bus. Parkeren op Brussels Airport zelf Er is altijd de mogelijkheid om op de parking van luchthaven Zaventem zelf te staan. Adres: Schaarbeeklei 245, 1800 Vilvoorde. Bekijk dan de daartoe bestemde paginas. Deze parking is gratis en alleen toegankelijk voor voertuigen die langer dan 8 meter zijn. Deze comfortabele bus vertrekt aan de achterkant van het busstation op platform B (niveau 0). Lees meer, voertuigen hoger dan.10 meter. De Luchthaven van Zaventem heeft op de kelderverdieping van de luchthaven een handig treinstation. U krijgt hier nog een keer tekst en uitleg en een telefoonnummer om de parking te bellen wanneer u geland bent en de koffers in ontvangst heeft genomen.

Afstand tot de luchthaven: Tien minuten met de shuttlebus (twee kilometer). Park Flug Zaventem Park Flug ligt op enkele kilometers van de luchthaven en is 24 uur per dag geopend.

Hoe gaat het precies in zijn werk? Let op: P4 moet je vooraf reserveren. Natuurlijk kunt u op de officile Brussels Airport parking terecht. En dat kan handig zijn als je thuis iets te laat bent vertrokken! Onthoud ook goed waar je precies bent geparkeerd, want ik vind de parkeergarages nogal verwarrend aangeduid. Met een Park, Sleep Fly arrangement kan je in een mooi hotel overnachten en krijg je daarbovenop (tot 14 dagen) gratis parking in de buurt van de luchthaven. Online boeken en prijzen: Website Elke parking bij de luchthaven is 24/7 bereikbaar en bewaakt. Adres: E19 (Brussel Antwerpen) uitrit 12 (Vilvoorde, Melsbroek, Machelen) volg borden cargo. In feite betaalt je hier dus alleen voor een overnachting in het hotel en daarbovenop krijg je dan gratis parking. Hotel Van der Valk Brussels Airport Afstand tot de luchthaven: Vijf minuten met de shuttlebus (24/7) Adres: Culliganlaan 4b 1831 Diegem Prijs: Vanaf 109 euro Maximale (gratis) parkeerduur: twee weken Novotel Brussels Airport Afstand tot de luchthaven: Vijf minuten met de shuttlebus (24/7) Adres:. Goedkoop parkeren Brussel Zaventem start met het vergelijken en reserveren via onze website. Door deze jarenlange ervaring kennen wij onze parkeerproducten goed en door scherpe onderhandelingen scoren wij de beste parkeerdeals voor onze klanten!


Sitemap