Main Page Sitemap

Ov chipkaart 65 plus korting


ov chipkaart 65 plus korting

kan men via de optie Laden overige producten op de kaartjesautomaat de kaart ook geschikt maken voor Reizen op saldo zonder NS-abonnement. Of mag je die alleen gebruiken om naar een station te reizen om je eerste vrije reis op te laden? Tegenwoordig moeten kinderen een persoonlijke OV-chipkaart hebben om korting te krijgen, op basis van de geboortedatum die in de kaart is vastgelegd krijgen ze 34 korting op alle reizen met andere vervoerders dan. In bepaalde plaatsen geldt een vast tarief (basistarief plus kilometertarief). Boxman, 13:07 #54 Mag ik met mijn keuzedagkaartje van mijn voordeeluren-abonnement wel voor 9 uur reizen van maandag t/m vrijdag?ov chipkaart 65 plus korting

Kinderen jonger dan 4 jaar kunnen kosteloos meereizen en hebben hierdoor geen. OV - chipkaart nodig. Kinderen en reizigers van 65 en ouder reizen met korting vanwege hun leeftijd.

OV - chipkaart - Wikipediaov chipkaart 65 plus korting

Het is mogelijk twee reizen tegelijk te maken. De opstapzone wordt vervangen door het opstarttarief. Het OV-advies wordt u verplicht opgelegd. 15 Basis- en kilometertarief bewerken Bij reizen op saldo begint de reissom met een basistarief (ook pretpark korting hema wel opstaptarief, niet te verwarren met het hierboven besproken instaptarief, de borg). Gaag info hoe dat dan in zijn werk gaat. Maria Luers, 07:45 #107, mag ik voor negen uur reizen met mijn ov jaarkaart in de vakantie periode? Gebeurt dat nu ook met mijn nieuwe kaart of moet ik weer allerlei formulieren gaan invullen. 25 Wachttijd bij kaartlezers bewerken De wachttijd van kaartlezers (ook wel anti-passback-tijd genoemd) bij bussen, trams en poortjes, paaltjes bij stations en perrons voorkomt dat een reiziger die heeft ingecheckt, onbedoeld direct weer uit kan checken als de kaart per ongeluk tweemaal achter elkaar voor. Tussendoor uit- en inchecken om verder te reizen met daltarief heeft dus geen zin - tenzij de onderbreking meer dan 35 minuten duurt. Er is geen assistentie nodig om verder te reizen met Keolis, want die trein heeft een gelijkvloerse instap. Te veel afgeschreven reissaldo wordt gerestitueerd in de volgende situatie: Vergeten uit te checken bij een kaartlezer.

River woods roeselare korting, Mister-auto.nl korting, Max korting carnaval, Gereedschapcentrum korting,


Sitemap