Main Page Sitemap

Ov chipkaart studenten korting meereizen


ov chipkaart studenten korting meereizen

hele weekend én doordeweeks.00 uur met 40 korting mee laten reizen in de trein. Hoe kan ik dit dan doen? Samenreiskorting verwijderen van uw OV-chipkaart, houd uw OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Check dan niét in en uit. Hiermee worden aan het eind van de reis de reiskosten verrekend. Je fiets ook mee? Reisplanner en voer uw traject.

Als daarna in de daluren wordt ingecheckt, dan zal bij uitchecken de ritprijs met korting in rekening gebracht worden. Waar is het studentenreisproduct geldig (en waar niet Met je studentenreisproduct kun je gratis of met korting gebruikmaken van: alle treinen, zowel van NS als van de regionale spoorvervoerders; alle reguliere bussen, trams, metros en waterbussen; de meeste buurtbussen. Op het beeldscherm zie je een incheckboodschap. Als je instapt, check.

Kitchen en more kortingscode
Chanel mascara korting
Domino's kortingsbon

Vrij reizen op feestdagen van.00 tot.00 uur de volgende dag en vanaf.00 uur op de donderdag voor Goede Vrijdag, de dag voor Koningsdag, de dag voor Bevrijdingsdag en de woensdag voor Hemelvaart. Anwb korting auto huren amerika, Winterfair ahoy korting, Korting joolz geo, De daluren zijn: op werkdagen van.00 tot.00 uur en van.30 uur tot.30 uur. Dat betekent dat je bijna alle vormen van OV kunt inzetten op je reis naar huis of naar je opleiding. Dan kun je altijd nog je fiets mee nemen. Bij het inchecken wordt tijdelijk een instaptarief van je saldo gehaald. Feestdagen en korting, voor reizen tijdens de feestdagen gelden dezelfde regels als in het weekend, dus: Weekabonnement, op saldo reizen met korting tijdens feestdagen van.00 tot.00 uur de volgende dag. Lees vooraf wel even op de website van de vervoerder na welke regels hiervoor zijn, want die verschillen per vervoerder: wel of geen kaartje, wel of niet in de spits.

Anwb korting dierentuin blijdorp, Gofun kortingscode, Scheerplein kortingscode,


Sitemap