Main Page Sitemap

40 korting ov chipkaart juli augustus


40 korting ov chipkaart juli augustus

op een persoonlijke. NS en de andere treinvervoerders tijdens de voordeeluren. Deze bood alle dagen en uren 50 korting op enkele reizen, 40 op retours en 25 op week- en maandabonnementen. Zo kan je kiezen tussen een Jaartrajectabonnement, een NS-Jaarabonnement en een OV-Jaarabonnement. Je kunt ook terecht bij een NS-servicepunt. Dit OV-chipkaart abonnement kan je bij de NS aanvragen, maar zorgt ervoor dat je met al het openbaar vervoer onbeperkt kunt reizen. Ook met dit abonnement betaal je voor 10 maanden reizen, terwijl je 12 maanden kunt reizen en kan je gezin een Bijkaart krijgen. Een ander NS abonnement is het.

De Keuzedag VDU geeft vrij reizen op doordeweekse dagen na de ochtendspits, in het weekend de hele dag. De prijzen van het OV-Jaarabonnement lees je hier. Dit betreft een set van 7 eenmalige chipkaarten die niet aan periodes van 2 maanden gekoppeld zijn. Met dit OV-chipkaart abonnement reis je onbeperkt met bijna alle treinen in Nederland en niet slechts op een vast traject. (Fijn toch dat NS dit zo duidelijk comminiceert naar haar klanten). Aangezien ik toch nog beneden in de stationshal moest uitchecken met mijn businesscard (waarop ik van mijn werkgever niet privé mag reizen) en weer inchecken met mijn weekend vrij kaart eerst dat maar gedaan en vervolgens nog even langs de conducteur gegaan om. In de voordeeluren (niet te verwarren met de daluren ) geldt de 40 korting niet alleen voor het VDU, maar ook als korting met een Grensabonnement buiten het vaste traject.

In juli en augustus krijg je met een Voordeelurenabonnement de hele
Samenreiskorting in de maanden juli en augustus met
Heb ik met Weekend Vrij in juli en augustus recht op 40 korting voor
Juli en augustus met korting reizen of vrije dag reizen ook voor 9 uur

Als men een ander NS-abonnement aanschaft en het Voordeelurenabonnement wil behouden dan moet dat op een andere persoonlijke OV-chipkaart worden gezet, anders is men definitief het Voordeelurenabonnement kwijt. Via de geldigheidschecker op kan de geldigheid van het abonnement worden nagekeken. Deze keuzedagkaart is in de maanden juli en augustus de hele dag (vanaf 0 uur) geldig. Een, nS voordeelurenkaart is een, oV-chipkaart met een kortingsabonnement van. 60-plussers kunnen een RailPluskaart aanvragen. Het is dus wel mogelijk om met korting te reizen zonder in- en uitchecken. Reizen met 40 korting voor 09:00 's ochtends in juli en augustus is inderdaad alleen voor het oude Voordeelurenabonnement van toepassing. Ook tijdens de volgende feestdagen is het mogelijk om.00 uur met korting reizen: Goede Vrijdag, tweede paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag (eens in de 5 jaar Hemelvaartsdag en de dag erna, tweede pinksterdag en van 25 december t/m 1 januari. NS voordeelurenkaarten kopen, de NS voordeelurenkaarten kan je kopen via of telefonisch via (0,10 p/m). Voor een internationale reis mag namelijk niet ingecheckt of uitgecheckt worden. Uiteindelijk ben ik op de terugreis naar Beverwijk maar in Roosendaal uitgestapt en daar gaf het schermpje inderdaad aan., Uitgecheckt ondermodeshoppen kortingscode 11?

Ik heb je topic verplaatst naar het subforum. NS Uitgestudeerd aanbod aanvragen, het NS Uitgestudeerd aanbod kan je eenvoudig aanvragen via. Welk NS abonnement past bij jou? In dit geval wordt deze gratis verstrekt. De korting geldt wel pas na 9 uur s ochtend en niet tijdens de spits. Voor gezinsleden kan je zogenaamde Bijkaarten aanvragen, waarmee gezinsleden onbeperkt kunnen reizen tijdens de voordeeluren. Goed om te weten, het Voordeelurenabonnement is niet meer te koop. Samenreiskorting geldt namelijk alleen in de daluren (op werkdagen tussen.00.00 uur en tussen.30 uur.30 uur en in de weekenden en op feestdagen de hele dag ook in juli en augustus.


Sitemap