Main Page Sitemap

Trein korting juli


trein korting juli

maar 1 dag geldig. Op een aantal feestdagen reist u.00 uur met korting. Samenreiskorting op uw OV-chipkaart laden. Ook als mobiel ticket.

Van deze treinkaartactie eens kennis te maken met deze trendy nieuwkomer. Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. De reiziger met het NS-abonnement of Studentenreisproduct hoeft hiervoor niets te doen.

Geldig bij andere treinvervoerders, geldig op binnenlandse trajecten van Intercity Berlijn, ICE International en Intercity direct active tab, enkele reis. Het resterende abonnementsgeld wordt daarna teruggestort op uw rekening. Tijdens het weekend de hele dag. Kies 'Tonen alle producten op kaart'. NS International of bij de NS-kaartautomaat. Checkt u in de daluren in en in de spits uit? Samenreiskorting verwijderen van uw OV-chipkaart, houd uw OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Ook ontvang je in de bevestigingsmail een PDF-bijlage met daarin de voucher voor de Yoghurt Barn, print deze ook uit. Ook kunt u gebruik maken van deze voordelen: 40, samenreiskorting voor maximaal 3 medereizigers 15 korting op internationale reizen met railplus, voor 15 extra per jaar. Het moment van inchecken bepaalt of u wel of niet met korting reist. . Reisplanner en voer uw traject. Des te meer reden.m.v.

Alle Goedkope, treinkaartjes, februari 2019: AH, Kruidvattrein korting juli


Sitemap